Volle evangelie torrevieja

  • OVERDENKING 18-03-2020
    GOD is geweldig groot, soeverein. HIJ wil ons helemaal rein en zuiver maken zodat we een blinkende, waardevolle instrument voor HEM zullen zijn. Kijk vooruit broeders en zusters. GOD heeft een plan voor ons allemaal. Dit is de tijd van voorbereiding. Na deze komt de grote opwekking. God wil ons allemaal bij betrekken in Zijn plan
    (Meer lezen)

Welkom op onze website van de Volle Evangelische Gemeente Torrevieja. Wij zijn een Nederlandstalige kerk waar iedereen welkom is ongeacht achtergrond, afkomst en religie. Wij zijn een gemeente van mensen die God persoonlijk willen leren kennen en hem aannemen als Redder en Verlosser. Samen willen wij groeien tot discipelen van Jezus Christus.

Zaterdag 17:00 : Samenkomst
Dinsdag  16:30 : Bijbelstudie & Bidstond

Samenkomst

zaterdag 17:00

Elke zaterdag hebben we onze samenkomst. Op de zondag wordt de zaal de hele dag gebruikt door de Engelse en de Spaanse Gemeente. Vandaar dat wij onze samenkomst op de zaterdag houden. De dienst bestaat uit lofprijs en aanbidding met daarna een Bijbelse boodschap. Na de dienst kan gezellig nagepraat worden, onder het genot van koffie of thee. Op verzoek is er ruimte en tijd voor een persoonlijk gebed.

BIJBELSTUDIE

DINSDAG 16:30

De Bijbel bestuderen is geweldig om te doen. Wie van God houdt wil hem steeds beter leren kennen. Door de bijbel te lezen en te luisteren wat God wil zeggen leert u Hem beter kennen. Dat doe je in de kerk en thuis, maar ook samen met anderen op onze bijbelstudie. Door samen de bijbel te bestuderen leren we van elkaar en groeien we individueel en als gemeente.

Bidstond

Dinsdag 16:30


Een bidstond is een samenkomst waarin we gezamenlijk tot God te bidden. Natuurlijk kan je dat ook gewoon thuis doen en het is goed als je dat ook dagelijks doet.

Er is echter niets krachtiger in het koninkrijk van God, dan het gebed van christenen die samen voor Gods troon staan.  Door ons gezamenlijk gebed, voor anderen en voor elkaar, ontstaat er ruimte voor de Heilige Geest om met grote kracht te bewegen in ons eigen hart. God wil ons gebruiken, hoe klein en zwak we ook zijn.

Ik ben het Licht der wereld, wie Mij volgt,
zal beslist niet in de duisternis wandelen,
maar zal het licht van het leven hebben.

(Joh.8:12 HSV)

Berichten

WIJ ZIJN VOLLE EVANGELIE TORREVIEJA

KOM IN contacT MET ONS
Calle Urbano Arregui 23, 03185 Torrevieja
+34 6 625 339 35