Woensdag om 16:30

Bijbelstudie

De Bijbel bestuderen is geweldig om te doen. Wie van God houdt wil hem steeds beter leren kennen. Door de bijbel te lezen en te luisteren wat God wil zeggen leert u Hem beter kennen. Dat doe je in de kerk en thuis, maar ook samen met anderen op onze bijbelstudie-avond. Door samen de bijbel te bestuderen leren we van elkaar en groeien we individueel en als gemeente.

Bidden

Sommige mensen die pas bekeerd zijn weten zij nog niet hoe zij moeten bidden. Daarom is de Bijbelstudie over bidden is erg belangrijk, zodat wij kunnen bidden zoals God wil. We leren hoe we een voorbede voor andere moeten doen, hoe we de Heer kunnen aanbidden en hoe we kunnen bidden en strijden tegen de macht van de duivel. Ook leren we in deze bijbelstude hoe we in de kracht van de Heilige geest kunnen bidden.

Fundament van het Christelijk geloof

In de bijbelstudie over het fundament van het christelijke geloof leren we hoe ons geloof standvastig kan zijn en niet meer wankel wordt.

 

Opdat wij geen jonge kinderen meer zouden zijn, heen en weer geslingerd door de golven en meegesleurd door elke wind van leer, door het bedrog van de mensen om listige wijze tot dwaling te verleiden. 15.maar dat wij, door ons in liefde aan de waarheid te houden, in alles toe zouden groeien naar Hem Die het Hoofd is, namelijk Christus.

Efeze 4:14-15.