Nieuws

OVERDENKING 22-06-2022

Houd jij ook zo van de maand juni? De natuur is tot leven gekomen en bruist! Al dat moois is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Er ging een proces van zaaien, ontkiemen en – niet te vergeten- geduldig afwachten aan vooraf. Wat we zaaien, zullen we ook maaien, zegt de Bijbel. Dit is ook toe te passen op ons eigen leven. In onze gedachten kunnen ook zaadjes geplant worden, die vervolgens zullen ontkiemen tot een bepaald gedrag, of een bepaalde houding. Het is belangrijk om dus goed te zorgen voor jouw levenstuin, want het bepaald de richting van je leven als kind van God

Read More

OVERDENKING 15-06-2022

Prijst de Heer! De dood en het dodenrijk is overwonnen door de Here Jezus Christus. Je hoeft niet meer angst te hebben voor de dood! De duivel is al verslagen, nu is de tijd om mensen op te roepen om zich te bekeren, om in het Nieuwe Koninkrijk binnen te komen, het Koninkrijk van God. Jezus zei tegen Nicodemus, als je niet opnieuw geboren wordt, kan je het Koninkrijk van God niet zien.

Read More

OVERDENKING 18-05-2022

. Zijn wij bereid om een “nee” te horen, als we eigenlijk al vastbesloten waren om te gaan? Zijn wij bereid om een “ja” te horen, als we eigenlijk al vastbesloten waren om iets niet te gaan doen?

Read More