Volle evangelie torrevieja

  • OVERDENKING 27-07-2022
    En in Handelingen 4 :24 kunnen we lezen, dat de discipelen “eenparig hun stem tot God verhieven”. Samen bidden betekent ook, dat ieder van de aanwezigen bidt, niet één bidt en de anderen luisteren. Daniel en zijn drie vrienden gingen bidden. Ze smeekten God om hen genadig te zijn en hen de droom bekend te maken. Ze vroegen het niet, alsof ze er recht op hadden, maar ze vroegen God om zijn genade , een onverdiende gunst,
    (Meer lezen)

Samenkomst

zaterdag 17:00

Elke zaterdag hebben we onze samenkomst. Op de zondag wordt de zaal de hele dag gebruikt door de Engelse en de Spaanse Gemeente. Vandaar dat wij onze samenkomst op de zaterdag houden. De dienst bestaat uit lofprijs en aanbidding met daarna een Bijbelse boodschap. Na de dienst kan gezellig nagepraat worden, onder het genot van koffie of thee. Op verzoek is er ruimte en tijd voor een persoonlijk gebed.

BIJBELSTUDIE

Woensdag 16:30

De Bijbel bestuderen is geweldig om te doen. Wie van God houdt wil hem steeds beter leren kennen. Door de bijbel te lezen en te luisteren wat God wil zeggen leert u Hem beter kennen. Dat doe je in de kerk en thuis, maar ook samen met anderen op onze bijbelstudie. Door samen de bijbel te bestuderen leren we van elkaar en groeien we individueel en als gemeente.

Bidstond

Woensdag 16:30


Een bidstond is een samenkomst waarin we gezamenlijk tot God te bidden. Natuurlijk kan je dat ook gewoon thuis doen en het is goed als je dat ook dagelijks doet.

Er is echter niets krachtiger in het koninkrijk van God, dan het gebed van christenen die samen voor Gods troon staan.  Door ons gezamenlijk gebed, voor anderen en voor elkaar, ontstaat er ruimte voor de Heilige Geest om met grote kracht te bewegen in ons eigen hart. God wil ons gebruiken, hoe klein en zwak we ook zijn.

Ik ben het Licht der wereld, wie Mij volgt,
zal beslist niet in de duisternis wandelen,
maar zal het licht van het leven hebben.

(Joh.8:12 HSV)

Online Preken

Ik voel het niet echt, maar omdat U het zegt

Preek 06-08-2022

Learn More

Weer tot leven komen

Preek 30-07-2022

Learn More

De genade van God

Preek 23-07-2022

Learn More

Foto Albums

Nieuwe Zaal 28 Mei 2022

Afgelopen zaterdag 28 mei, hielden wij onze eerste samenkomst in de nieuwe zaal, aan de andere zijstraat van hetzelfde appartementen gebouw. (Calle Beniajan 14
03185 Torrevieja)

De eerste dienst was tegelijk een bijzondere dienst met een hernieuwde huwelijks belofte van Joke en Charlie Eiler.

WIJ ZIJN VOLLE EVANGELIE TORREVIEJA

KOM IN contacT MET ONS
Calle Beniajan 14, 03185 Torrevieja
+34 6 625 339 35