AMG España

AMG ESPAÑA

Op 26 januari 2016, is Volle Evangelie Gemeente Torrevieja, aangesloten bij de AMG-SPANJE. AMG is afkorting van “Advancing the Ministries of the Gospel” (Het bevorderen van de bediening van het Evangelie). Wij zijn samen met de Engelse Gemeente ICA (International Christian Assembly) en de Spaanse Gemeente, Asamblea Christiana aangesloten bij AMG-España. AMG is een internationale organisatie, die bijna over de hele wereld haar kantoren heeft.
Wij staan nu niet meer alleen, maar wij werken nu samen met verschillende Gemeenten die zich ook hebben aangesloten bij de AMG-organisatie. God verbreidt onze werkterrein naar links en naar rechts, als wij Hem getrouw blijven dienen.
Background
Vergroot de plaats voor uw tent, laat men uw tentkleden wijd uitspannen, wees niet terughoudend, verleng uw touwen, sla uw pinnen vast. 3 want u zult zich rechts en links uitbreiden.
Jesaja 54:2-3.A.