Op donderdag, 23 april jl. hebben wij van Volle Evangelie Gemeente Torrevieja, samen met onze broeders en zusters van Pinkster Gemeente Benidorm, een dagje uit. Om 11.00 uur verzamelden wij in het gebouw, het Anker in Benidorm. Hier kregen we instructies en uitleg hoe en wat we zouden gaan doen. Om 11.15 uur vertrokken wij met 7 auto’s langs de kustweg naar Calpe. In Calpe, stopten we en maakten en wandeling op de boulevard en daar samen een kopje koffie drinken. Vanuit de cafetaria “Valentino” aan de boulevard, hadden we een schitterend uitzicht op de achterkant van de rots Peñon en op zee. Van Calpe, vervolgden we onze rit naar Moraira. We reden langs de kust door tot aan Moraira.

In Moraira, bij de Cala Andrago, stopten we om onze benen even te strekken en te genieten van een prachtig stukje baai met schitterend uitzicht. Na de pauze, reden we naar Gata de Gorgos onze eind bestemming. Bij Gata de Gorgos, parkeerden we onze autos en liepen we naar finca “Huize Augustinus”. Dit was een oud finca die omgebouwd is tot een groot huis met veel kamers. Het was warm weer, daarom zochten we een plaats om te zitten in de schaduw onder de amandel- en de olijfbomen. Het was een gezellige en gezegende dag. We hebben samen gezongen, gebeden en met elkaar gepraat. We zijn verbonden met de liefde van Jezus Christus. Het eten was overvloedig, want de zusters zorgen voor broodjes en slaatjes en de broeders zorgen voor de barbecue.

Voordat wij naar huis gingen, was er een rondleiding om de finca Huize Augustinus te bezichtigien, door Br. Peter en zijn vrouw de eigenaars van het huis. Zij gebruiken hun huis niet alleen om te wonen en te genieten van het weer, maar ook om de studenten te ontvangen voor de Discipelschap cursus en training. Dit vind ik geweldig van deze broeder en zuster die niet meer zo jong zijn, maar nog steeds actief in het werk van de Heer.

Om 18.30 uur, vertokken we van Gata de Gorgos terug naar Torrevieja. Het was een gezellige en gezegende dag voor ons.