Wij hebben het gebouw van de Engelse kerk (ICA) gehuurd voor onze samenkomsten op de zaterdagen. Prijst de Heer, de Here verhoort onze gebeden precies op Zijn tijd, gezien ons huis op woensdag vol is.

Waarom houden wij onze samenkomsten op zaterdag en niet op zondag?


Wij werken samen met Pinkster Gemeente Benidorm. De Gemeente Benidorm houdt haar diensten op zondagmiddag, daarom hebben wij voor de zaterdag gekozen. Daarnaast zijn op zondag alle ruimten bezet. De Engelse kerk heeft ’s morgens de Engelse dienst en ’s avonds om 6 uur de Spaanse dienst. Zaterdag komt heel goed uit voor ons, omdat we dan de ruimte helemaal voor ons zelf hebben.

[toggle][item title=”Locatie” icon=”map-marker” open=”1″]
Calle Urbano Arregui 23
03185 Torrevieja
[/item]
[item title=”Route Info” icon=”road” open=”1″]N332 van Alicante richting Cartagena
Afslag Torrevieja Salinas direct bij het stoplicht.

Gebouw van International Christian Assembly (ICA)

[locations_map post_id=”3077″ country=”ES” width=100% heigth=”450″]
[/item]
[/toggle]