Zaterdag 17:00: Samenkomst     Calle Urbano Arregui 23, 03185 Torrevieja

Nieuws

Een gelukkig nieuw jaar

Gelukkig nieuwjaar 2020 Nieuwjaars wens Op 1 januari viert de hele wereld feest, het Nieuwjaarsfeest. Het nieuwe jaar wordt feestelijk verwelkomt met geweldige vuurwerk vertoning. Wij wensen elkaar een gelukkig Nieuwjaar en het allerbeste toe voor het komende nieuwe jaar en ook onszelf. Wij wensen dat we in dit nieuwe jaar gelukkig en gezond leven […]

Meer lezen

Samenkomst

Elke zaterdag hebben we onze samenkomst. Op de zondag wordt de zaal de hele dag gebruikt door de Engelse en de Spaanse Gemeente. Vandaar dat wij onze samenkomst op de zaterdag houden. De dienst bestaat uit lofprijs en aanbidding met daarna een Bijbelse boodschap. Na de dienst kan gezellig nagepraat worden, onder het genot van koffie of thee. Op verzoek is er ruimte en tijd voor een persoonlijk gebed.

Meer lezen

Feest van het Licht

Kerstfeest wordt gevierd in de donkere tijd van het jaar. De mensen hebben in deze tijd van het jaar grote behoefte aan licht, aan vreugde. Om ons heen zien we allerlei lichtgevende versieringen. Het is voor het oog prachtig en sfeervol. Als kinderen van het licht, heeft Jezus ons opdracht gegeven om Zijn Licht die in ons is te verspreiden in deze duistere wereld, niet alleen met kerstfeest, maar het hele jaar door.

Meer lezen