Bijbelstudie Romeinenbrief

 • Wanneer

  Elke woendag om 17.30 uur

 • Waar

  De bijbelstudie heeft geen vaste locatie. Elke week stelt een van onze broeders en zusters zijn/haar huis beschikbaar. Als u wilt weten waar de bijbelstudie deze week wordt gehouden kunt ons ook mailen of bellen:
  casagracia@gmail.com
  evisgo@gmail.com
  Tel. 966922671 / 662533935

Onze Bijbelstudie over Israel is alweer voorbij. Vandaag (11 november) zijn we met een nieuwe thema gestart. Deze keer bestuderen we de brief van Paulus aan de Romeinen.

In de Romeinenbrief zette Paulus de basis van het Evangelie en het geloofsleven van een christen uiteen. Het is de meest systematische brief van het Nieuwe Testament. De brief bevat een zeer fundamentele uiteenzetting over Gods heilsplan voor de gehele mensheid (Joden en niet Joden), en ook over de Wet en de genade.

De Bijbel bestuderen is geweldig om te doen. Wie van God houdt wil hem steeds beter leren kennen. Door de bijbel te lezen en te luisteren wat God wil zeggen leert u Hem beter kennen. Dat doe je in de kerk en thuis, maar ook samen met anderen op onze bijbelstudie-avond. Door samen de bijbel te bestuderen leren we van elkaar en groeien we individueel en als gemeente.

[/vc_column_inner]